Jdi na obsah Jdi na menu
 


Uvědomění si života tady a ve vesmíru.

Život je také cesta, kde jsme ti, co ho nastavují sami a také i těmi, kteří žijí ve vesmíru a rozhodují na daleko větší úrovni chápání života a také jeho zajištění pro další civilizace, organizují cesty jistot života a udržují to, co je pořádek těch, co žijí a chtějí tvořit to, co je svoje chápání života, kde se také musí i tento člověk zajímat o to, aby tvořil život k životu a jeho pochopení bylo i k ostatním žijícím, kteří jsou silnější, mají ohled k těm slabším a ten vzájemný přístup, musí být jako cesta, kterou uznávají všichni, co žijí, aby zde mohl být život tak, jak ho zde se také nastavujeme a chceme žít to, co bude zde tím, v co věříme, co chápeme a co nám je též dáváno k dobru, aby se poznání života, stalo životem a ne válkou proti sami sobě nebo proti ostatním. Toto je také i cesta ducha, který je zde nastavován tím, že budeme učeni novému poznání, co se stane také i tím, co máme chápat a jít cestami poznat a uznat, vidět, slyšet, cítit. Toto je stav poznávání se jako lidstvo, které bylo nastaveno, kterému bylo dáno poznání evoluce, které se rozvíjelo a stále se rozvíjí jako společnost, která se má zde na této planetě naučit žít jako společnost různých ras a národů, v míru a poznání života jeden druhého, poznání dalších civilizací a též pravidel vesmíru a ještě většího celku, který je stavem Stvoření, ve kterém žije a pokračuje v životě velké množství žijících a jistících život na různých úrovních, kde se stav života také organizuje do pravidel, kde jsme také i ti, co je musí umět nastavit a pochopit správně.

 

Tento dnešek je stále více nastavován do ducha, duchovního poznání a též nastavení se k žití, které musí souhlasit s pravidly, ustanovené tou nejvyšší mocí, která žije, tvoří a řídí veškerý život, který vytvořila, který musí vědět o této moci, uvěřit v ní, chápat její pravidla a stavět život na této úrovni zde, na této planetě, k míru a ustanovení života pro všechny zde žijící lidi a také i to související, protože se tento člověk rozhodl žít v síle, kterou dostal k dispozici a má ji správně použít a využít. Toto je také i cesta poznat a uvěřit, že život je jinde též, na různých podobách a také i chápání, spolupracuje mezi sebou a také se i domlouvá o životě, který je svobodný a ustanovený k evoluci, kterou tvoří žijící zde na této planetě a ti, co dávají nové  poznání tak, aby se stalo tím, kdo je též zodpovědný  za to, co učiníme z vědomosti i z nevědomosti. Jistota žití je stav, do kterého jdeme a odmítáme zatím uvěřit, že život je i jinde, že se zde objevují jiné civilizace, jednají s námi a také i chtějí žít mírový směr života. Proto se díváme na to, že nám je pozvolna dáváno k dobru to setkávání se s různými stupni života, také i spolupráce na modelu žití, které je stanoveno i tou mocí nejvyšší, o které máme vědět a uznat život jinde a též ta pravidla, která jsou určena k tomu, aby se rozvíjeli všichni žijící vedle sebe, nepoškozovali se a viděli dopady a důsledky zvoleného žití. Ti na vyšším rozsahu vědomostí, vidí do nižších úrovní a snaží se je upozornit na to, že jsou nesprávnou cestou a pomáhají jim ukázat ten správný směr žití. Toto je hierarchie života, jednoduše postavená k pochopení směru života zde na této planetě. Proto se také více a více lidí probudilo k duchovnímu chápání smyslu života, kde jsme také i ti, co ho budou tvořit a uznávat a žít to, co se pochopí k životu. Toto je stav života, do kterého vstupujeme a máme ho správně postavit a také i nastavit. 

 

Toto je také i o tom, že jsou tu podoby, kde se život některých civilizací nastaví na sejití z mírového života a nastaví cestu války a kolonizace a i utlačování těch mírových a slabších. Musí se nastavit život míru, aby se mohlo pokračovat v žití a postavilo se pokračování života neustále dál. Takto je nutností myslet k životu a při porušení životních cest, je tu to poučení pro ostatní, co se může také dostavit, když chce někdo ovládat a ničit ostatní. Víme o ději, který se zde, v této části vesmíru odehrává a došlo k boji mezi dobrem a zlem, stavějícím zde na této planetě a též k dalšímu poznání toho, co je i stav na galaktické úrovni života. Toto zde nechápou ti běžní lidé, toto se zatím neuznává  a také i blokuje těmi ovladači a válečníky, kteří se snaží ničit druhé a požadují stav nadvlády nad ostatními. Toto je stav, do kterého se staví na této planetě k tomu, aby se také stala kolonií cizích civilizací, které svou silou zasahují do tohoto planetárního lidstva, chtějí ničit, zničit lidstvo zde a mohou i tuto planetu. Tato válečná vládnoucí síla zde, chce též nastavit lidstvo do podoby utrpení a zničení, obsadit tuto planetu a ničit dále jiné civilizace. Toto je vesmírný boj mezi válečnými civilizacemi a těmi mírovými, které také vidí to, co se zde děje a snaží se svou silou a uznáním života i zde, obnovit mír a postavit opět ten správný směr života dle vesmírných zákonů, stanovených i pro tuto planetu a lidstvo. 

 

Máme poznat stav života zde a rozsah vědomostí o nastavování života vesmírného, který žije většinou láskyplným směrem, mírem, chrání ty slabší a postavení se k životu dle pravidel té nejvyšší moci, Zdroje Života všech a všeho, nastavený termínem Stvořitel všech a všeho, který tvoří s láskou, mírem, zodpovědností  k životu, vládne silou života, kterou uznávají ti žijící a snaží se též s láskou k životu, udržet život svůj a i těch nevědomých, co by mohli nastavit zkázu svou, též nezodpovědností k síle dané jim k životu, zničit i zdevastovat další žijící. Toto je duchovní poznání, které zde na této planetě, souvisí s tím hmotným a tvořícím žití pro toto lidstvo. Udržet mír a život, je také cesta, kterou jsme tlačeni k poznání, že zde se staví na úrovni dobra a vstoupilo již dlouho to zlo, ovládá zde mysl lidí a žene je do zkázy, obráceným vstupem myšlení a jednání, válčením proti sobě a též se staví do svých cílů, jde proti moci nejvyšší a proti ostatním žijícím. Musíme stavět zde mír a postoj citu k životu. Zde vidíme jen ty rasy a národy, které jsou dotlačovány do válečných cílů, chamtivosti a podvodu sami na sobě, těmi válečníky z vesmíru, kteří obsadili tuto planetu a trvají na válce. Zasahují do naší mysli a člověk sám je schopen se zničit v utrpení a nevědomosti o tom, co je mír a láska, láskyplný směr života a víra ve Zdroj Života všech a všeho. 

 

Zde vstoupily též civilizace míru a učí tohoto člověka žít, mají daleko větší sílu než tento člověk, uznávají ho a také jeho nevědomost i odmítání stavu života k životu. Již se postavila spolupráce a ta výuka o stavbě života zde a také i jinde ve vesmíru. Síla láskyplných energií dosáhla i na tuto planetu a řeší se vývoj a evoluce na této planetě, z pohledu vesmírných civilizací a také dalších bytostí, které jistí život a také i jeho pokračování dále. Toto také musí tento člověk poznat, uznat a jít do podoby míru a láskyplného života, ne ovládání se do sebezničení. Toto je nový a duchovní pohled na směr života, který již poznali mnozí a dávají to na vědomost i ostatním lidem. Proto poznávejme a chtějme žít život člověka, co ví o životě a uznává ho zde i jinde ve vesmíru.