Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žijme cestu k udržení života a ne zkázu podvody na ostatních.

Dnešní žití je cíleno na zesilující technologie a jejich zneužívání je také i cesta ke zkáze, kde jsme tlačeni do viditelných nastavení do zkázy, ale stav vedlejších účinků je také znám a přesto se lže lidem o zdraví a ochraně. Toto je ustanovení se také těmi, kdož podlehnou lži a sami se ustanoví také i těmi, kdož budou příkladem ostatním, že podvod na lidech jde dále a stále sílí do podoby tak, jak bylo již řečeno před více lety a lidstvo také i varováno před zkázou, kterou si samo nastavuje a také i chce za cenu zahynutí většiny lidí, postavit stav teroru a nátlaku na ostatní  lidi, kde jsme také i zde nastaveni na druhý příchod temnosti, tak velké síly, že projít touto cestou je dosti obtížné pro ty, kteří stále důvěřují chamtivosti a staví ji také do tohoto života k tomu, aby se sami nastavili jako i ti, co se postaví za chamtivost a ne za rozum a cit k životu ostatních lidí. Toto je také volba a toto je také i to další ustanovení říci lidem, o co jde a proč to je takto nastaveno pro toto žití, kde jsme lidi a ti se také i musí umět postavit za život a pro život, cestami takovými, které se stanou také výsledkem dalšího děje, který proběhne a když se tento člověk rozhodne pro mír a snahu pomoci nezištně, bude umět, bude vědět a život postavíme tou společnou cestou, která je i jinde ve vesmíru, udržet život těm slabým a život je stav tohoto stavu také za podmínek, kde žijeme vzestup vědomostí i technologií, jen je musíme umět použít a využít k životu, kde život je to nejvyšší, ta hodnota, kterou musí jít každý člen tohoto národa, této planety a opustit stav myšlení na válečný konflikt a na válku. Mír je zde také podmínka k dalšímu vzestupu a ustanovení se také i těmi, kdož zde také ubrání silou technologií, život ostatních lidí a tím se projeví také i to další nastavení, budeme se umět postavit i za to, že vesmír žije a má daleko větší sílu technologií a vědomostí k tomu, aby také i bojoval za tohoto člověka a ubránil ho proti ztrátě života a zotročení těmi, kdož jsou zde nastaveni do útoku na lidstvo a jsou to, co je plazí národ, který je zde k tomu, aby se inkarnoval do podoby tohoto člověka, ale jeho činy a myšlení je nastaveno do útoku na lidi, jejich zdevastování a ustanovení je svými otroky. 

 

I toto je cesta k uskutečnění toho, že zde se vyjadřují myšlenky k utlačování slabých a starých jedinců, život je o tom, že tělo stárne a slábne a tento proces se zde také opakuje a také bude dále opakovat. Udržet život je cesta, kterou se zde také musí ustanovit cit a rozum k životu, kde je stav tohoto stavu lidí již podváděn těmi, kdož se postavili do cest chamtivosti a vlastnění člověka i jeho majetku a života. Toto je také i model lidské společnosti, která klesá stále níž v myšlenkách a ničí i sama sebe svými rozhodnutími, která se stávají hrozbou ostatním a také vynucování je stav, kde se rozum nastavil do obrácené polohy, kde vidíme tu pravdu, ale také jsme donuceni tuto pravdu opustit a tlačeni ke zkáze tak, že ji vidíme, odmítáme dle možností a tím se staví to další postavené cílení k ustanovení se také lidmi, co se snaží udržet život a ostatním se pomáhá k nastavení se tak, aby se stalo i to, že žijící člověk je stále i ten, kdo se musí umět postavit k rozumu a obnovit zde důstojný život pro všechny a odstranit chamtivost a podvod na žijících lidech, kteří se staví také do života a chtějí žít člověka a ne otroka chamtivcům. 

 

I zde je cesta vidět a setkávat se s žijícími lidmi, co jsou mírem a láskou a jejich myšlenky jsou k zastavení chamtivosti a obnovení opět života všem žijícím lidem, kteří potřebují všichni to, co je přátelství, cit, společnou cestu k udržování života a ta společná cesta je ustanovit se jako ti, co umí vždy pomoci tam, kde je to třeba a nečekají na chamtivce, kteří chtějí diktovat kdy se smí pomoci a komu se smí pomoci. Toto je myšlenkové proudění, do kterého se zde také vkládají ti plazí bytosti, ustanovují tu myšlenkový proud na obráceném přístupu k životu, jít cestou zkázy, otrokářství a zničení hodnot života, viz dnešní nákaza, připravená a šířená tak, aby se strach ustanovil v lidech a pak přijali to řešení, zničit si svůj život za lhaní těch, co připravili již a stále připravují cesty k vpravení lidem čip nebo látku, která je jedem a ničí zdraví a tělo člověka. Vědecký pokrok je na genetické a molekulární vědomosti, neví se vše a stále se dělají pokusy, co to udělá s člověkem důvěřivým a ochotným přistoupit na podmínky lži a také i umírá za to, že věřil podvodu odborníků a ti jsou také i nastavení se hádat a bojovat proti sobě a s chamtivostí ustanovovat cesty tak, aby se stali těmi, kdož se nastaví do nezodpovědnosti a neúspěchy zase postaví do chamtivé myšlenky, která žije dále a volí zde život lidí do utrpení, co je neustále tím, kdo jej také umí úmyslně postavit lidem ve velkém množství a troska již nemá sílu bojovat za životy ostatních. Tento cíl je myšlenka, vnucená nám do tohoto dnešního žití, kterým se zde také ustanovujeme jako otrocká společnost, která sama zotročuje a je také zotročována daleko silnějšími plazími bytostmi, které se zviditelňují také i cestami těch, co žijí mírem a pomáhají zde zviditelnit to zlo a podvod, jsou zpochybňováni a také i lživě nastavováni proto, aby lidé uvěřili zlu a podvodu a odmítli tu láskyplnou pomoc a sílu, která žije v mnohých cestách a je již vidět, protože lidé nevědí co se děje, bojí se a odmítají jít do lásky, která se snaží pomoci a porozumět tomuto člověku, jít mírem a citem k životu, svobodnému rozhodnutí a tedy je zde také stav hledání a nastavení cest, kterými se ukáže tomuto člověku řešení a udrží se i při zdraví, když žije donucením k cestě podvodu na životě. Zde je třeba myslet na mír a cit a také se postavit za cíl života k ostatním lidem, udržet život cestami rozumu a chtěním života, chamtivost je tlak do zkázy a tedy se postavme do zkoumání cest života, chtějme pravdu a postavme se za pravdu nezištnou pomocí ostatním lidem. 

 

Bude zde dáváno to, co máme dávat dále ostatním lidem, říkat jim a scházet se dále k pomoci tam, kde je to třeba a učinit stav rozhodnutí k činům, kterými se udrží život všem lidem a také se díváme do podoby zviditelnění lží i pravd, to je také síla, kterou žijeme a můžeme ji postavit do rozhodnutí přistoupit k tomu, co je život, nebo co je zkáza druhých lidí, přijetím chamtivosti a ustanovením ji do tohoto života. Zde tedy rozhoduje víra a také i myšlenka, co se stala již viditelnou zkázou a utlačováním lidí, kteří vidí stav moci k devastaci celého celku, lhaním a neuznáním pravdy i laika a ostatních těch, co žijí to, co ostatní vymysleli pro sebe na své úrovni myšlení. Jsme různě chápající a také různě nastavení jít cestou života, který zde také i chceme žít a prožít ho jako život a ne jako bezdomovec na ulici, dotlačen podvodem a necitelností těch, co mohli pomoci a nepomohli. Tady je boj s myšlenkou a ta myšlenka je cíl a také i cesta k tomu, co žije jako život a též ale i jako zkáza celku zde i jinde. Toto je o myšlení na cesty života, který patří všem lidem a obrácený přístup a tlak na lidi dějící se také i jako zkáza, se stal také touto modelovou situací, o které se nepřemýšlí z pohledu vedení a moci, ta vidí jen sebe a zotročení lidí, lidi vidí zase stav zkázy od vedení, které nechce slyšet lidi, neuznává je a nastavení se k tomu, co je také ustanovení zkázy na celku, je stav hodnocení života k životu, zde, dnes a také i postavený cíl se zde ustanovit jako i ti, co napodobují cizí a jiné podmínky k životu, zde nevyhovující a síla myšlenky je stav, do kterého vidíme jako lidi, že je možné nastavit myšlenku, co ničí život lidem a prosadit ji v celku jako moc a vedení, co žije necitelností k životu, co se stal také i nedorozuměním o stavu života a jeho udržením všem žijícím. 

 

Toto zde dnes je tlak na lidi, toto zde dnes je obelhávání lidí na viditelnosti nepravdy a kdo neví a nechá se zničit tím, co je ostatním známo jako špatné, je stav také si uvědomit, že je třeba kdykoliv pomoci a také zastavit tu zkázu na lidech, jejich zbytečné umírání pro nastavené rozhodnutí elit světa, zahubit lidi pro model společnosti být zde menší počet, ale je to třeba sdělit všem lidem, aby se postavilo řešení. Jde to jinak, ne utrpením a nákazou genetickou nebo jinou. Vesmír poslal odborníky na tuto planetu, asi 500 různých civilizací, se postavilo za tohoto člověka a přilétlo mu na pomoc z daleka. Budou se ukazovat lidem a s láskou jim ukazovat novou cestu k udržení života v míru, s citem a s úctou k životu. Je potřeba o tomto vědět a také se už ví o tom, že zde vstupují také i ti váleční a ničící život, ovládající do zkázy a do utrpení. Kdo však přijme do života myšlenky láskyplné a bude odmítat chamtivost, přistoupí k němu ti vesmírní, kteří ho ochrání před silou zla a on bude dále pokračovat v ustanovování toho dobrého pro lidi, nezištnou cestou. Síla myšlenky je tedy stav života nebo i zkázy také i tohoto celku národa. Nenechte se ohlupovat a žijme dále komunikací mezi sebou, řekněme si, učiňme stále to dobré k lidem a také pomožme vždy tam, kde je to třeba, mysleme k životu a to, co je život, je také pochopení smyslu života, co má neustále pokračovat mírem ve všem, co děláme a v čem budeme také i pokračovat v budoucnosti pro naše děti. Tak chtějme žít život míru a ciru k životu!