Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žijeme to, co jsme zvolili z nevědomosti a také jsme donuceni.

To co se dnes žije, je také i stav, kde jsme dotlačeni vedením a také i těmi, co musí postavit souhlas a jednat tak, aby se stalo to, co se ustanoví a nastaví. Výsledek je také stav, kde vidíme, jak se rozhodli vedoucí a také i ti odborníci, co vidí zde to, co je jejich odbornost a také i nezkušenost nebo i zkušenost z dříve. Toto je stav voleb a také i zodpovědnosti k životu celku, také i to vidění, že je také možno se mýlit nebo to také změnit podle výsledků, které nastaly a také se postavily do cíle buď toho správného, nebo se stalo i to, že se zhoršil stav života lidí do situace zkázy a také je třeba učinit to, co je zkusit něco nového pro tu záchranu. Dnešní stav žití je také i to, že dostáváme vědomosti a také i rady k nápravě, ale jen ti, co toto uznávají a také i to mohou dále dát k dobru a k uskutečnění toho, co je v možnostech odbornosti a tu změnu je také dostavět k zodpovědnosti, že všem záleží na tom, aby se zde udržel život k životu a byli všichni srozuměni, co se očekává a co bude asi to, co budeme vidět po zkušenosti ostatních. Nelhat si a zdraví je to, co se musí ustanovit ne za podvodu na lidech, ani na cestě zisku, ale na úctě k životu a možnosti pomoci tak, jak je v silách ostatních lidí. Když jde o život, je třeba rychle jednat i požádat o pomoc lidi, co mohou svou silou také pomoci a i z vlastních zdrojů, pro ten soucit s tím, co je náhlá katastrofa, nebo i nedostatek toho, co je potřeba k pomoci a k rychlému nastavení se těm, co potřebují pomoci. 

 

Udržovat stav podvodu, což je tržně jednat tak, aby se zisk stal zkázou těch, co přišli o vše nebo se stav žití nastavil tak, že jsou omezeni a jsou závislí na ostatních, jak se zachovají a jak postaví tu pomoc těm, kdo ji skutečně potřebují. Tady jde o myšlení, co se stalo také i tím, co je tou hnací silou k ostatním lidem, kde je také i toto upozornění stav, do kterého jde tento člověk dobrovolně a nenutí se dát to potřebné tam, kde je to nutností a také i rychle. Toto je také i o cestách a síle rychle se rozhodnout a znát to, co je potřeba, postavit se do odezvy a také i mediálně vyzvat ku pomoci. Celek dokáže daleko více, než osamocený hamižník, který vidí jen zisk pro sebe a nevidí ohrožení života jednotlivce, nebo i třeba celé obce. Stav myšlení zde je také i válka proti všem, uznání jen sebe a snaha mít co největší zisky pro sebe, nastavit se do slova i činů konkurence, kde je také třeba chápat stav rozdílnosti kvality a vědomostí a stav uspořádání této společnosti jako státu, je stavem podvodu na lidech a ustanovení se také jako stav myšlení dle ostatních států, co jsou stavbou života jako jen myšlení na kapitál a ne na cesty života člověka, co může zde také ustanovit život důstojný nebo i zkázu svým rozhodnutím a také nevědomostí nebo vědomostí o zákonech vesmíru a o životě. 

 

Zde se žije pozvolné vzdělávání se duchovními cestami, také i toto je vědomost, že se zde již postavila cesta technologií a také vědomostí, co se také může stát, když ..... Jak na toto budou reagovat ti, co dostali vědomosti a jak je také využijí nebo zneužijí, podle toho se odvine dále to, co je životem, nebo i neživotem a stavem i sebezničení, když se neuzná stav ducha a život těch, kdož žijí, existují, jsou ty vesmírné civilizace, které ví více než samotný tento člověk. Jejich cíl zde je pomoci lidstvu, i jednotlivcům nebo i státům opět nastoupit cesty života. Neudělají vše za nás, ale ukáží se těm, kdož uvěří a také budou chtít spolupracovat na cílech života a budou ukazovat tu novou cestu dále a dalším lidem. Cesta spolupráce je také i cestou toho, že se také i musíme poučit ze svých chyb a uvědomit si tu radu a také i tu pomoc, která je nastavena a směrována stále do dodržení vesmírných zákonů, které zde platí také a lidé mají o nich vědět více. Pak se jejich život promění i do radosti a také i zodpovědnosti k životu a toto je také i volba uznat ty, co nám i toto předávají a staví zde pozvolna ten duchovní cíl, kterým můžeme vzestoupit na vyšší stav života a dostat ještě více znalostí k přátelství a také k zodpovědnosti k životu, který je stavem nejen zde, ale také i ve vesmíru a ve Stvoření, které ví o nás a my nevíme o něm. Žije a je v něm žijící stav bytostí a lidí, kteří žijí vedle sebe, rozvíjejí se a neubližují si, neválčí proti sobě nebo proti všem. Život je o životě a o míru mezi těmi, co ví a také jsou učeni o tom, co je Zdroj Života a co jsou i jeho pravidla, daná té určité civilizaci na té stanovené i úrovni života. Toto je zde také již nastaveno, mnozí se již také i setkávají a komunikují s těmi, kteří dokáží s námi hovořit na té naší úrovni, kde se také můžeme naučit, poučit, jak se žije jinde, jaké i formy života zde mohou být a jak se i tento život projevuje jako ten, kdo je svobodným a také i samostatným planetárním celkem, civilizací, bytostmi různých forem života, také i těmi mocnými, kteří jistí celé stvoření a ostatní. I toto je cesta k cíli života, k jeho porozumění a také i k jeho nastavení i zde jako důstojný život pro celé lidstvo, pro jednotlivé státy a toto je duchovní učení o životě, který má i zde neustále pokračovat a lidé si toto uvědomit a tedy změnit postoj k životu na mírový cíl, na tu úctu a také i to vědomostní, co je i zde postupně stavěno do mnoha lidí, kteří se stali a ještě stanou těmi učiteli, kteří budou vedeni k většímu rozsahu vědomostí, i schopností tak, aby se tento stav lidstva i jednotlivců, mohl uspořádat tak, aby se stalo i to, že se vzájemně podpoříme a také se naučíme jednat pro život a zachovávat život zde k životu v míru a s úctou k životu zde i jinde ve vesmíru a ve Stvoření. 

 

Toto je začátek, je také srozumitelný pro všechny a i složitost je zde k dopracování se na určitou úroveň, co je neustále to, co zde bude také určena do tohoto cíleného stavění se tak, aby se příští generace staly také těmi, kdož budou pokračovat v tomto rozvoji a také předají dále to učení tak, jak budou vedeni a ustanoví se také jako i ti, co se stali základem, který bude zesilovat a poznání života se nastaví do cest více a více duchovních a mírových, také i do přátelství s dalšími civilizacemi a také i do ukázání cest vesmírem, zatím s dopomocí a ochranou silnějších, protože i ve vesmíru je rozestavěno to, že různé dimenzionální prostory, žijí také různými možnostmi a silou, kterou nezná ten z nižší dimenze. I toto je učení a také mírové myšlenky otevírají tu cestu výše, do mírových cest a vidění že i jinde je život a ten musí dovolit tam k nim vstoupit, protože je zde zákon života a Zdroj Života to také musí dovolit a dát to vědět ostatním. 

 

Tedy je zde stav modelování života tak, jak si uvědomíme stav žití a také i ty, co se nám ukazují a žádají tu komunikaci v míru a svobodnou vůlí se stát také i těmi přáteli, kde je myšlenka stav komunikace a její čtení je samozřejmostí pro vyšší stupně života. Dle myšlení se také ustanoví vstup nebo odmítnutí vstupu výše. Vstoupit nezván a proti vůli vyšších dimenzí, znamená také neúspěch a při arogantním přístupu a donucení se k tomu, je postavena obrana a zahynutí i těch, kdo neuznali zákon života. Proto musíme zde také i čekat na pokyny a pozvání do vyšších dimenzí, protože neznáme vyšší stupeň žití a tedy se musíme nejdříve naučit žít dle duchovních pravidel, ty nás naučí ti, co již vstoupili a oslovují a již oslovili více lidí zde i jinde na této planetě. Svobodně se máme rozhodnout a též i ty vyšší stupně jednají svobodně a chtějí pomoci na základě svých možností a na základě také znalostí duchovních pravidel života, stanovených Zdrojem Života. Tedy duchovní poznání otevírá tu další cestu k jiným dimenzím a k žijícím tam. Toto je jen základ a kdo chce více znát, ten také musí hledat, najít a poprosit o to další vzdělávání se k cíli života i zde. Je nám dávána odpověď a také ji rozdávat a učit se tomu, co je udržení života. 

 

Toto je také i cesta, kde je možnost se naučit, změnit postoj k životu a učinit ten krok ke své záchraně , co se stala také i modelem, jak se uspořádat a mít zde také cíl jít jinak a jako ten, kdo žije pro cíl života a ne jen pro zisky na sebe a pro sebe. Toto je také i cesta být tím, kdo chce sám vědět a vidět život po tomto uvědomění si nových cest k životu, který žijí jinde a uznají se jako i ti, co se nastavují také do toho přátelství, co se stane a žije v radosti, že život je i jinde, žije a tvoří tak, jak je ustanoveno a jak je také postaveno to, co je zkušenost se stavem těch vyšších a vysokých stavů života, také i s těmi nižšími. I takové poznání může přinést radost a dostavět se k tomu, co je již také i to, že budeme žít to, co se stane také možností a učením se tak, že uvidíme přesně to, co je skutečnost a nebude se stavět dohad a myšlenka o nepravdivosti a pak i to, že se žije ve strachu z neznáma a pro neznalosti vesmírných zákonů o životě. Cesty života jsou i o tom, že život je i zde stav, na který je potřeba se nastavit a vědět, co je nám ustanoveno a jak se máme uspořádat zde tak, aby život mohl správnou cestou pokračovat jako život. 

 

Toto je cíl zde, dovědět se o tom, co je ten správný postup a chtít ho žít všemi lidmi zde i na této planetě. Toto je postavený postoj a kdo ho bude chtít žít, tak musí postavit tu telepatickou komunikaci, aby se sám nastavil do toho postavení se tak, aby se život stavěl dle skutečnosti a ne dle stavby hamižnosti a nevědomosti o životě člověka, co se stal obětí podvodu v dnešním stavění, co se také i posunulo jako cesta z minulosti na dnešní cesty a jak to dopadlo, žijeme stav zkázy a činíme ji ještě větší, protože neuznáváme tu pomoc a také i radu k obnově života a k nápravě omylů a chyb. Toto je také i cesta, kterou žijeme dnes a také uvidíme, jak se zachováme při tomto cíleném uvažování o tom dalším životě nebo o neživotě a zkáze sami na sobě.  Toto je rada k životu, toto je také i cesta, kde se svobodně rozhodli ti, co žijí jinde a výše, tedy vesmírné civilizace, že tento člověk je a může opět nastoupit tu cestu života, kterým se bude život odvíjet do duchovního uvědomění si cest ducha i hmoty a ne do kapitálového ziskového a zkázonosného cíle. Zde je to svobodné rozhodnutí se stát tím člověkem, který ustoupí zkáze a začne žít pro cestu života a míru a úctě k životu zde i jinde.