Jdi na obsah Jdi na menu
 


Život v míru je cesta celého lidstva.

Mír je základ života, kde je zde na této planetě stav národů, které si chtějí žít dle svého rozhodnutí a také i diktovat ostatním národům, co mají dělat a jak mají stavět život dle diktátu, co se stal také i modelem zde, aby se postavil konflikt k tomu, co je nesouhlas lidí s vedením a toto je také i o cíli života, který se stal také i mostem ke svobodnému rozhodnutí a dohodnutí s vedením, které se zvolilo za pomocí občanů do čela a také rozhoduje za občany a bez občanů. Toto je také i cesta ke tvoření života, kde se jistota přesouvá na chápání života vedením a mocnými, kteří vidí stav života trochu jinak, než ten lid, co žije to, co se stane za jejich diktátu, kde jsme tlačeni k tomu, co je i nesmyslné omezování a také i devastování národa, který vidí život jinak, než ten ve vedení, protože žije skutečně to, co se nastaví do směru žití a je utlačován proto, že nevidí jen tu část, ve které se nachází vedení a rozhoduje v globále, nechce nastavit ten rozdíl v chápání jednotlivců, kteří také žijí jinak a ne všichni na stejné úrovni žití.

 

Toto je o porozumění tomu dnešnímu ději života, který se rozrostl na mezinárodní úroveň a zapojují se i ostatní národy a skupiny do tohoto děje, aby se zabránilo nechtěnému životu v násilí a podvodu, co je i zde se také cesta k tlaku na celý národ proto, aby se stal otrokem jiných a taky se ustanovil i sám, co bude chtít žít, zda mír nebo násilí a ničení hodnot majetku, který se za delší čas postavil a nastavil k životu, co je stav dohod a rozhodnutí těch, kteří vidí do toho děje z pohledu moci a také i chtějí jít tak, aby se stali obdivovanými a také i známými u dalších národů, co souhlasí nebo i nesouhlasí se životem, který se zde vede jednotlivými národy. Toto je také i o vědomosti, co je zde také již známa, aby se žilo vedle sebe na různých úrovních vědomostí, ale nikdo nesmí tyto vědomosti použít proti ostatním k jejich devastaci. Znalost vesmírných zákonů života je stav, kde je třeba se dívat na to, aby se život postavil do tohoto dnešního silového žití tak, aby se dostavěná síla zde, učinila silou života a ne silou smrti a utrpení lidí, kteří nevědí a také i neumí tuto sílu použít, to umí jen ti, co dostali vědomosti a pracují s nimi na úrovni vědy, co je oborem různých směrů a také i spolupráce je zde to, co se stalo již výsledkem této planetární lidské společnosti, co žije a tvoří touto silou to, co se dozvídáme z různých zdrojů, postavených zde k tomu, že jsme se dostali také na úroveň duchovní a nechceme ji respektovat, přesto, že má dosti velkou sílu a dosah nejen zde na této planetě. Toto je také i o vesmírném ději, který se stal tím, kdo jej zde se také žije, setkává se s vesmírnými civilizacemi a ty nám předávají poselství k tomuto životu zde a také my můžeme vědět, jak se žije na vyšším stupni života, co dostal tu sílu a přilétá ze vzdálených planet k tomu, aby uviděl hodnotu života zde tohoto člověka, setkal se s ním a pomohl mu radou a také i trochu silou, protože tento člověk žije v nevědomosti o životě jinde ve vesmíru a bojí se ho, protože si myslí, že je na daleko nižším vědomostním, než je tento člověk pozemský. Ti, co se již s ním setkali, se stali také lidmi, kteří vidí, co dokáží vesmírné civilizace a že jsou na daleko větší úrovni znalostí, neboť je jim dovoleno cestovat vesmírem a poznávat jiné civilizace. Nenapadají ty slabší a také vždy dodržují vesmírné zákony, které jsou tu proto, aby život pokračoval neustále dál. 

 

Tyto civilizace postavily již mnoho poselství a také se spojily do společenství  civilizací, které se také postavily za tohoto člověka, aby je uznal a ustanovil také i zde na této planetě vesmírné zákony života, ne válečná tažení a napadání jeden druhého. Zde se také musíme nastavit na to svobodné rozhodnutí, co se zde postavilo do i nevědomosti o tom, že je zde také to něco, co řídí život ve velkém rozsahu a ten se zde zatím neuznává a myšlenky spějí jen k válečnému tažení a výrobě ničivých zbraní, co se staly i dnes tím, že lidé se navzájem devastují, ničí se domy, školy, nemocnice, umírají lidé a toto je také i cesta k tomu, že musíme uznat život jako tu nejvyšší hodnotu a žít ho dle pravidel, která určují každé civilizaci, co může a co nesmí. Toto je také i o národech zde na této planetě. Jsou nastaveni někým, do tohoto válečného myšlení a nechtějí ustoupit od tohoto zničujícího myšlení a rada je jim neznámou veličinou od vesmírných civilizací míru, kde mocní utajují moudrost těchto civilizací a ostatní nevěří, že mír je jejich cíl života a také se i nechtějí s nimi setkat a nechat si poradit a uvidět to něco z jejich života. Budou stále viditelnější pro všechny, ti se také musí sami rozhodnout se setkat a být více ochráněni před těmi, co lžou a chtějí tuto lidskou planetární společnost zničit a zotročit svým myšlením, nastaveným tak, aby se ostatní sami stali těmi otroky, co pak budou trpět a nebudou uznání jako člověk, který je a také i chce být svobodný člen tohoto národa, tohoto společenství národů. Síla zbraní a technologií spěje k utlačování ostatních, ti co podvádějí, se postavili tak, aby ostatní souhlasili se stavem zotročení a sledování toho, co se nastaví jako činnost, omezena mocí a vědou, co myslí na další vzestup válek a použití také jaderných zbraní, které svým zářením dokáží zahubit veškerý život na této planetě. I ty, co to použijí. Jsme tedy varováni před rozhodnutím použít jaderné zbraně. Jsme také postaveni před svobodné rozhodnutí, zastavit válečný stav a opět obnovit mír a to, co sloužilo k cíli života ve společném duchu a také i za stavění se do modelu lidí, kteří nebudou dále žít ve zničující honbě za zisky, ale uvědomí si stav života kolem sebe a budou ho respektovat, udržovat a cíleně nastavovat skutečný cíl života pro celé toto planetární společenství lidí, kterému bude pomoženo k cestě života, když uzná vesmírné zákony života, bude je umět a bude je vždy dodržovat tak, jak je stanoven zákon života.